Wat is een cv ketel?

Een centrale verwarmingsinstallatie, kortweg cv installatie, regelt het warm water en de verwarming in uw woning of appartement en draagt bij tot uw wooncomfort. Een verwarmingsketel met gas of mazout wekt warmte op die in verschillende ruimtes verspreid wordt via radiatoren, convectoren of vloerverwarming.

Een cv-ketel van Viessmann staat garant voor duurzaamheid, comfort en uitstekende prijs-kwaliteit

Bart Meers kiest voor een Viessmann verwarming met kwaliteitslabel.

Het Viessmann-assortiment is erg ruim en divers. Wij helpen u graag om de juiste oplossing te vinden voor een verwarmingstoestel op maat van uw woning. Onze energieadviseurs stellen de juiste vragen en brengen essentiële parameters in kaart: budget, brandstof, rendement, woning, enz. We kiezen een zuinige installatie die gebruiksvriendelijk is en beantwoordt aan strenge internationale kwaliteitsnormen. Wij garanderen een eerlijke prijs voor uw verwarmingsketel.

Bart Meers is uw verwarmingsinstallateur.

Onze verwarming installateur kent alles van verwarmingssystemen en zorgt voor een professionele installatie. Hij plaatst uw verwarmingsketel volgens de regels van de kunst en als mooie surplus garanderen we een uitstekende na-service.

Bart Meers is uw vaste partner voor het onderhoud van uw verwarmingsketel.

Het onderhoud van uw cv ketel is niet enkel wettelijk verplicht, maar zorgt ook voor een optimaal rendement. Bart Meers is uw rechterhand en komt langs voor nazicht en herstellingen groot tot klein, van verwarming ontluchten tot groot ketel onderhoud.