Wat kost een mazoutketel van Viessmann?

De prijs van een mazoutketel is afhankelijk van het type ketel dat het beste bij je woning past. Wij zorgen voor een offerte op maat van jouw woning en voorkeuren. Start je offerteaanvraag hieronder.

Bedankt voor je aanvraag!
Dit mag je verwachten:

Wat is voor jou het belangrijkst?

Wanneer wil je de werken starten?

Beschrijving project

Mijn gegevens

Mijn adres

Mijn aanvraag

  • We nemen eerst contact op voor extra informatie en om een afspraak te maken.
  • Ter plaatse nemen we de technische situatie op en geven we advies om de voor jou meest geschikte oplossing te vinden.
  • Een offerte volgt op basis van jouw specifieke wensen en behoeften.

  Installaties waar we trots op zijn

  Bart Meers

  Uw Viessmann installatiebedrijf

  Bart Meers Energietechniek uit Bilzen werd opgericht in 2008 uit pure passie voor het vak. Wij verzorgen installatie en onderhoud van ketels op gas, warmtepompen, zonnepanelen en ventilatie, zowel voor renovatie als nieuwbouw. Met een team van 14 personen combineren wij ervaring en vakkennis.
  Contacteer ons

  Een mazoutketel kiezen

  Innovatieve technieken zoals modulatie maken dat mazoutketels van Viessmann zuiniger zijn en een langere levensduur hebben. Het vervangen van een mazoutketel is niet meer toegelaten in Vlaanderen, tenzij er geen verbinding met stadsgas mogelijk is in je straat. De prijs hangt mede af van de gekozen voorziening voor warmwaterproductie: doorstromer, een kleinere of grotere ingebouwde boiler, of een watervat met inhoud van 120 tot 500 liter geplaatst onder of naast de ketel.
  Een warmtepompboiler is een milieuvriendelijk alternatief voor een klassieke boiler en leidt tot gevoelige besparingen. Een zonneboiler is een waardevolle aanvulling waarbij gratis hernieuwbare energie van de zon gebruikt wordt voor warm water en/of verwarming. Voor deze laatste oplossingen zijn er ook subsidies.

  In sommige gevallen is een hybride warmtepomp de oplossing met het gunstigste totale kostenplaatje. Dit is de combinatie van een warmtepomp met een nieuwe of bestaande condensatieketel. Deze oplossing is aangewezen wanneer je woning niet heel goed geïsoleerd is, of wanneer je nood hebt aan piekvermogens op bepaalde momenten van de dag.