Wat is een warmtepomp?

Een warmtepomp is een ecologisch alternatief voor traditionele verwarmingsinstallaties. Een warmtepomp haalt energie uit natuurlijke bronnen zoals water, grond en lucht om uw woning te verwarmen en te voorzien van warm water. Niet alleen zonder uitstoot van schadelijke stoffen, maar ook budgetvriendelijk met een uitstekende prijs-rendement verhouding. U betaalt enkel de hoeveelheid stroom die nodig is voor de werking van de warmtepomp.

Duurzaam verwarmen en koelen met een Viessmann warmtepomp

Bart Meers kiest voor de duurzaamheid van Viessmann, een topmerk met kwaliteitslabel.

Bart Meers beschikt over een ruim assortiment aan warmtepompen van een gerenommeerd merk. Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw nieuwbouw- of renovatieproject:

  • Lucht water warmtepomp
  • Lucht lucht warmtepomp
  • Water water warmtepomp
  • Bodem water warmtepomp
  • Geothermische waterpomp

Bovendien kunnen onze waterpompen gemakkelijk gecombineerd worden met bestaande verwarmingssystemen, zoals vloerverwarming in combinatie met een hybride warmtepomp.

Wat kost een warmtepomp?

De warmtepomp prijs is afhankelijk van het type pomp. Aarzel niet om uw vrijblijvende offerte aan te vragen bij Bart Meers. Bekijk zeker ook het aanbod van uw stad of gemeente voor het krijgen van premies en subsidies voor de aankoop van uw warmtepomp.

Bart Meers is uw partner voor de installatie en onderhoud van uw Viessmann warmtepomp.

Onze warmtepomp installateur monteert met de juiste expertise een warmtepomp van Viessmann en sluit uw project aan op het net. Wij komen op regelmatige basis langs voor een grondig onderhoud van de warmtepomp en reiniging de leidingen, pompen en warmtewisselaars zodat u hoge reparatiekosten vermijdt.

Wilt u een warmtepomp kopen, persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte? Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice: 089 41 68 40.